Ohita valikko
Ilmakuvaa Kuortaneesta

Kuortane

Tervetuloa Kuortaneelle!

Tiesitkö, että Kuortane on valtakunnallisesti tunnustettu turvallisesta ympäristöstään? Onko paikka, jossa turvallisuus yhdistyy rauhalliseen luontoon, erinomaisiin julkisiin palveluihin ja loistaviin uramahdollisuuksiin? Kyllä on! Kuortaneella voit tehdä kaiken tämän ja uran urheilussa, metalliteollisuudessa tai palvelualalla.

Kuortaneen kunta on panostanut joustavaan, toimivaan arkeen. Olemme panostaneet paljon perheidemme hoitamiseen ja koulujemme ja päiväkotipalveluidemme laadukkaaseen ylläpitämiseen. Kuortane tunnetaan Olympiakoulutuskeskuksestaan, joka on ainutlaatuinen, monilajinen ja erittäin kansainvälinen koulutus-, hyvinvointi- ja koulutuskeskus, joka tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluita yksittäisille yksilöille, ryhmille, joukkueille ja huippu-urheilijoille. Kuortaneelle voit rakentaa unelmiesi kodin järvimaisemalla lähelle palveluita pienemmällä budjetilla tai jos oman kodin rakentaminen ei ole sinun juttu, voit aina valita asunnon vuokra-asuntovaihtoehdoistamme.

Kuortaneen neuvontapiste - Kunnatalo

Avaa kartta suurempana

Ota yhteyttä!

Palvelut ovat maksuttomia ja tarvittaessa järjestämme tulkkauksen. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, somessa tai kotisivujemme chat-toiminnolla!